2011. augusztus 2., kedd

Ponyva autótakaró XL optimális jégeső ellen Alpi - Jelenlegi ára: 27 500 Ft

Vízhatlan, UV sugárzás és jégverés elleni védelem. Préselt, 4 mm vastagságú habbal kombinált, erősített alapanyagból készült. Védelmet nyújt a lehulló termésektől (pl. gesztenye), kisebb faágaktól és egyéb szennyeződésektől is. Elasztikus, felhelyezését az első vagy a hátsó lökhárítónál való beakasztással kezdje. Belső felülete tapadásmentes, kíméli a jármű fényezését, szellőzőnyílásokkal ellátva a befülledés ellen. Külső felületén fényvisszaverő csíkok biztosítják a láthatóságot. A TÜV-AUSTRIA társaság vizsgálata szerint, 70 km/h szélben, 11, 36 mm átmérőjű jégdarabok ellen biztosít tökéletes védelmet. A ponyva tisztítása langyos vízzel és kefével történjen, ne használjon semmilyen tisztítószert! A ponyvát - lehetőség szerint - csak tiszta és száraz gépkocsin használja. A ponyva alá kerülő szennyeződések karcolásokat okozhatnak a fényezett és az üveg felületeken. A gépjármű használatát követően a kipufogó környékét ne takarja be azonnal. Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 27 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-20 04:12
. Ponyva autótakaró XL optimális jégeső ellen Alpi - Jelenlegi ára: 27 500 Ft

Fontos